Online-7D-check

Hoe 7D-proof ben jij? Check het hier!

Grip op je eigen toekomstperspectief realiseer je door balans in je energie. Je komt pas in beweging als jouw energieniveau goed is. Op het energieniveau, de Human Energy, zijn zeven dimensies van grote invloed. De Human Energy bepaalt het succes in elke fase van je (werk)leven. Zet alvast de eerste stap met deze 7D-check.

Vraag 1: Ik ben me bewust van verschillende financiële scenario’s wanneer er een verandering optreedt in mijn loopbaan

Vraag 2: Ik heb een grote mate van zelfvertrouwen

Vraag 3: Ik kan drie dingen opnoemen die mij op een werkdag een glimlach bezorgen

Vraag 4: Mijn omgeving motiveert en stimuleert mij om nieuwe uitdagingen aan te gaan

Vraag 5: Ik word uitgerust wakker

Vraag 6: Ik weet welke kennis en vaardigheden ik moet ontwikkelen om een volgende stap te zetten

Vraag 7: Ik weet goed waar ik plezier aan beleef